Najaars-Entertainment

Dit najaar zijn wij de hele maand november en december te vinden op het winkelcentrum Muntplein in Nieuwegein! Met uitzondering van 12 november zullen wij iedere zaterdag aanwezig zijn met entertainment voor jong en oud. Op deze agenda kunt u op de hoogte blijven welke datum en tijden wij aanwezig zullen zijn.

Agenda November

Zaterdag 5 november van 11:00 - 15:00u

Kom naar de Schmink-stand! Onze Schminkster voorziet je van de mooiste schmink-creaties en geweldige glittetattoo’s

Zaterdag 19 november van 14:00 - 16:00u

Sinterklaas en zijn pieten komen mét de Sinterklaas Camper naar het Muntplein! Ze hebben hun Sinterklaas camper bij zich met luifel, stoelen en muziek. Jij kunt Sinterklaas hier ontmoeten, pepernoten krijgen en de Sinterklaas Camper aan de binnenkant bekijken.

Zaterdag 26 november van 11:00 - 15:00u

Vrolijke pieten zetten het plein flink op stelten. Met hun enorme lengte trekken ze direct jouw aandacht!

Agenda December

Zaterdag 3 december van 11:00 - 15:00u

Rad van Fortuin! U wordt onder het winkelen verrast met het Rad van Fortuin. Lever 3 kassabonnen van verschillende winkels in bij de presentator en draai aan het rad. Gegarandeerd prijs!

Zaterdag 10 december van 11:00 - 15:00u

Het ballonnen kerstvrouwtje komt! Met haar grappige karretje komt zij ballonnen vouwen voor alle kinderen op het plein.

Zaterdag 17 december van 11:00 - 15:00u

Daar is het Rad van Fortuin weer! U wordt onder het winkelen verrast met het Rad van Fortuin. Lever 3 kassabonnen van verschillende winkels in bij de presentator en draai aan het rad. Gegarandeerd prijs!

Zaterdag 24 december vanaf 12:00u

De kerstman op bezoek! De kerstman zelf komt Winkelcentum Muntplein bezoeken en heeft zijn meterslange kerst-elf op stelten meegenomen.

Bij ons draait het om jou!

Wij vinden het belangrijk dat jij het gevoel krijgt dat het draait om jou. Wij gaan daarom graag in gesprek over uw wensen en mogelijkheden!

0646 633 405

info@kgyou.nl