KG You Entertainment

Algemene voorwaarden

 1. Deze voorwaarden gelden voor elke aanbieding, offerte of definitieve boekingen die is aangegaan met KG You Entertainment op welke manier dan ook.
 2. KG You Entertainment staat ingeschreven bij de KvK in Utrecht onder nummer 68483643.
 3. Bij onze offerte of facturen wordt u altijd op onze voorwaarden gewezen. Als u ons boekt of gebruik maakt van één van onze diensten gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden.
 4. KG You Entertainment heeft te allen tijde het streven een hoge kwaliteit entertainment te leveren uit het entertainment- en ballonnenaanbod. Door omstandigheden en of verkeerde informatie die is aangeleverd door de klant kan hier van worden afgeweken zonder dat hier aanspraak op kan worden gemaakt.
 5. Bij het afhalen van uw bestelling zijn wij niet meer verantwoordelijk voor de ballonnen. 
 6. Met het aan gaan van een test met KG You Entertainment kan er geen aanspraak gemaakt worden op het product en of geld retour gestuurd worden. Met onze test betaald u alleen de inkoopprijs.
 7. Bij het winnen van onze WINACTIE rekenen wij altijd exclusief reiskosten of verzendkosten.
 8. Definitieve boekingen of diensten kunnen niet kosteloos worden geannuleerd. Bij het annuleren van een boeking of dienst zullen wij vijftig procent van de kosten in rekening brengen.
 9. Wij zijn officieel vrijgesteld van BTW door de Belastingdienst. Wij rekenen daarom geen BTW op onze offertes en facturen.
 10. Alle facturen dienen binnen 30 dagen te zijn voldaan en de totale verschuldigde bedragen dienen binnen 30 dagen te zijn ontvangen op de rekening van KG You Entertainment.
 11. KG You Entertainment draagt de verantwoordelijkheid voor het optreden en de benodigdheden hiervan.
 12. Alle (intellectuele eigendoms-)rechten op het materiaal van KG You Entertainment zoals logo’s, teksten, karakters, foto’s, filmpjes en muziek zijn van KG You Entertainment en/of de origineel rechthebbenden. Verdere openbaarmaking en/of verveelvoudiging van dit materiaal zonder toestemming van KG You Entertainment is ten strengste verboden.
Bericht sturen
Hallo,

Heb je een vraag? Laat het weten.