Ballon Bouquetten

Heeft u binnenkort iets te vieren? Dan wilt u natuurlijk de mooiste ballonnen. Een ballon Bouquet is een samengebonden kunstwerk dat geschikt is als verjaardagsballon, trouwdecoratie, gender reveal ballon en nog veel meer. Wilt u een spectaculaire ballondecoratie? Dan is een XXL ballonnen Bouquet echt wat voor u! Deze enorme bouwwerken vallen iedereen direct op en zijn een must see voor elke gelegenheid. Ze kunnen zelfs tot wel 3 maanden blijven staan!

Kleine ballon Bouquetten

Klein ballon Bouquet 1 cijfer vanaf €39,95

Klein ballon Bouquet 2 cijfers vanaf €42,50

Personaliseer met naamsticker voor €7,50

Maatwerk mogelijk op basis van voorbeelden

Ballon Pilaren nodig?

De aandacht trekken doet u met onze ballonpilaren. Ze zijn uitstekend geschikt voor winkelopeningen, bedrijfsfeesten, verjaardagen, trouwerijen, gender reveals en nog veel meer!

XXL ballon Bouquetten

Een XXL ballon Bouquet heeft u al vanaf €85,-

Personaliseer met naamsticker voor €7,50

*voeg heliumballonnen toe. €2,25 per ballon!

Maatwerk mogelijk op basis van voorbeelden

Verras de jarige ook met..

Verras de jarige met een tros verjaardag ballonnen! De door ons samengestelde helium ballontrossen hebben een folieballon als topper met vijf latex ballonnen die op kleur zijn samengesteld. Wij binden de ballonnen aan een ballongewichtje zodat ze mooi blijven staan.

Onze ballondecoraties zijn incl. 21% BTW en Excl. bezorgkosten vanaf ons adres in De Meern.

Bij ons draait het om jou!

Wij vinden het belangrijk dat jij het gevoel krijgt dat het draait om jou. Wij gaan daarom graag in gesprek over uw wensen en mogelijkheden!

0646 633 405

info@kgyou.nl