Ballon Bouquetten

Heeft u binnenkort iets te vieren? Dan wilt u natuurlijk de mooiste ballonnen. Een ballon Bouquet is een samengebonden kunstwerk dat geschikt is als verjaardagsballon, trouwdecoratie, gender reveal ballon en nog veel meer. Wilt u een spectaculaire ballondecoratie? Dan is een XXL ballonnen Bouquet echt wat voor u! Deze enorme bouwwerken vallen iedereen direct op en zijn een must see voor elke gelegenheid. Ze kunnen zelfs tot wel 3 maanden blijven staan!

Klein ballon Bouquet

Een klein ballon Bouquet is een samengebonden kunstwerk dat geschikt is voor alle feestjes!

XXL ballon Bouquet

Wilt u een spectaculaire ballondecoratie? Dan is een XXL ballonnen Bouquet echt wat voor u! 

Maatwerk

Heeft u eigen ideeen of wensen voor een ballon Bouquet? Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden!

Voor maatwerk willen wij u vragen om contact met ons op te nemen!

Vraag offerte aan

Wilt u graag een offerte aanvragen? Dat kan! Bij het invullen van het formulier willen wij u vragen om alles zo duidelijk mogelijk in te vullen en ons te voorzien van duidelijke informatie. Alleen dan kunnen wij uw aanvraag in behandeling nemen!

Prijslijst

Voor al onze prijzen kunt u ons PDF bestand downloaden waar al onze prijzen in staan voor onze ballondecoraties. wilt u toch liever contact met ons opnemen? Dan verwijzen wij u graag door naar de onderkant van deze pagina!

Ballon Bouquetten zijn een soort decoratief arrangement dat bestaat uit meerdere ballonnen die op een artistieke manier zijn gerangschikt. Ze worden vaak gebruikt als middelpunt of decoratie voor feesten, bruiloften en andere evenementen. Ballonboeketten kunnen in verschillende vormen, maten en kleuren worden gemaakt en kunnen worden aangepast aan het thema van het evenement.

Contact? Bel ons!

+316 46 63 34 05

Locatie

Beefland 5 BOX 14
3454 MX De Meern

Email

info@kgyou.nl

Openingstijden

Ma: 09:00 – 17:00
Di:   09:00 – 17:00
Wo: 09:00 – 17:00
Do:  09:00 – 17:00
Vr:  09:00 – 17:00
Za: 11:00 – 17:00
Zo: 11:00 – 17:00

Copyright © KGYou 2023

Ik heb een vraag