KG You Entertainment & Ballonnen

Wij zijn met vakantie van vrijdag 20 mei tot woensdag 1 juni 2022! Voor al uw vragen kunt u ons altijd mailen via info@kgyou.nl!

Ballonnen

wij maken ook ballondecoraties! Maar hoe is dit zo tot stand gekomen? Met veel plezier leggen we je dit uit! KG You is begonnen als entertainment bedrijf met een entertainment aanbod zoals clownerie, Sinterklaas, presenteren etc. Door corona, wat begin 2020 in Nederland opkwam, waren wij genoodzaakt iets anders te gaan doen. Alle evenementen waar wij voor waren geboekt werden stuk voor stuk geannuleerd. Na een brainstorm van twee weken kregen we een ingeving, ballontrossen met een persoonlijke boodschap. Zo is het begonnen, kleine trossen met ballonnen die klanten konden bestellen. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een groot succes en hebben we ons gespecialiseerd in diverse soorten ballon decoraties van trossen tot bloemen en van bouquetten tot pilaren. Er is veel mogelijk en maatwerk is voor ons alleen maar een leuke uitdaging! Bij ons bent u aan het juiste adres voor de mooiste ballondecoraties. Wij kijken uit naar uw bestelling!

Een greep uit onze opties

Kleine tros ballonnen

Ballon Bouquetten

Ballonnen met cijfers

Foto gallerij

Wilt u alvast ideeen op doen? Kijk dan alvast in onze foto gallerij en laat je inspireren!

Volg je ons al op facebook?

Blijf via onze Facebookpagina en andere sociale media kanalen op hoogte van leuke opdrachten, winacties, kortingen en nog veel meer!

KG You Entertainment & Ballonnen

Bij ons draait het om jou!