Ballonnenbogen

Wilt u een grandioze entree maken? Of een ingang waar niemand aan voorbij loopt? Dan kunt u bij ons terecht voor een ballonnenboog. Ballonnenbogen maken iedere ingang bijzonder en zijn volledig aan uw wensen aan te passen. U kunt kiezen voor een enkele deur voor een wat smallere toegang, of een dubbele deur bij brede ingangen.

Ballonnenbogen

Ballonnenboog enkele deur €125,-

2 meter breed – 2,5 meter hoog

Ballonnenboog dubbele deur €150,-

3,5 meter breed – 2,5 meter hoog

Maatwerk en kleuren bespreekbaar

Wist je dat?

Wij biologisch afbreekbare producten gebruiken? Dit zijn ballonnen gemaakt van het sap van een rubberboom. Het afbreken van deze ballonnen is vergelijkbaar met bladeren van een boom in de natuur. Al onze ballonnen zijn 100% biologisch afbreekbaar. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over enorme bergen afval. Door het kopen van deze afbreekbare ballonnen helpt u zwerfafval en plastic in de natuur tegen te gaan!✅

LET OP! Onze ballonnenbogen worden door een collega artiest gemaakt. De prijzen van de bezorgkosten kunnen daarom altijd afwijken dan u van ons gewend bent!

Onze ballondecoraties zijn incl. 21% BTW en Excl. bezorgkosten vanaf ons adres in De Meern.

Bij ons draait het om jou!

Wij vinden het belangrijk dat jij het gevoel krijgt dat het draait om jou. Wij gaan daarom graag in gesprek over uw wensen en mogelijkheden!

0646 633 405

info@kgyou.nl