Ballonnen Clowns

Boek bij ons de leukste ballonnenclowns van heel Nederland! Onze ballonnenclowns zijn creatief, grappig en maken ieder feest of evenement helemaal compleet. Wij denken graag met u mee. Bij ons draait het namelijk om jou!

Specificaties

Vanaf €145,- euro voor 1 uur

Inclusief pauzes

Exclusief 9% BTW en reiskosten

100% plezier gegarandeerd

Wist u dat…?

Wist u dat je bij ons ook een Allround Clown in kan huren voor uw feest of evenement? Onze allroundclown is namelijk een echte alleskunner en loopt vrij rond op het evenement waarbij hij jong en oud kan vermaken met zijn grappen en grollen. Een dansje hier, een goocheltruc daar. Het kan zomaar gebeuren.

Referentie

Erg oplossingsgericht en vriendelijk aan de telefoon en denken met je mee. Het entertainment zelf was super leuk. De kinderen hebben genoten, super fijn dat ze er was op ons bruiloftsfeest! Perfecte oplossing voor in een restaurant waar er niks voor kinderen is. Super leuk dat ze de kinderen zelf ballonnen liet maken. Ze was ontzettend vriendelijk en gaf ook kunstwerken mee voor de kinderen die het helaas hebben moeten missen. Ontzettend bedankt en tot de volgende keer!

Bij ons draait het om jou!

Wij vinden het belangrijk dat jij het gevoel krijgt dat het draait om jou. Wij gaan daarom graag in gesprek over uw wensen en mogelijkheden!

0646 633 405

info@kgyou.nl