Ballondecoraties

Wij maken decoraties met een grote mate van veelzijdigheid. Denk hierbij aan heliumballonnen, reusachtige ballon bouquetten, bloem boeketten en nog veel meer! Onze ballonnen worden gemaakt van 100% natuurlijk latex wat niet schadelijk is voor de natuur en welke ook nog eens heel erg lang blijven staan! Dit kan tot wel 2 maanden en zelfs langer zijn. Wij staan graag voor u klaar en hopen snel iets voor u te kunnen maken!

 

Populairste Ballonnen!

Ballon Bouquetten

Een ballon Bouquet is een samengebonden kunstwerk dat geschikt is als verjaardagsballon, trouwdecoratie of bijvoorbeeld voor feesten en partijen. 

Ballonpilaren

De aandacht trekken doet u met onze ballonpilaren. Ze zijn uitstekend geschikt voor winkelopeningen, bedrijfsfeesten, verjaardagen, trouwerijen, gender reveals en nog veel meer. 

Bloem Boeketten

Een bloemen boeket gemaakt van ballonnen is een uniek ballon cadeau! Door de vele kleuren en mogelijkheden kunt u ze overal voor gebruiken. inclusief gratis persoonlijke boodschap.

KGYOU

Wist je dat…?

Wij maken en bedenken ook ballondecoraties speciaal voor jou! Wij denken daarom graag mee en gaan met u in gesprek voor de mogelijkheden.