Ballonpilaren

De aandacht trekken doet u met onze ballonpilaren. Ze zijn uitstekend geschikt voor winkelopeningen, bedrijfsfeesten, verjaardagen, trouwerijen, gender reveals en nog veel meer. Onze pilaren zijn altijd maatwerk en alles is mogelijk! De grote topper ballonnen kunnen worden voorzien van een gepersonaliseerde tekst, maar in plaats van toppers kunt u ook cijfers gebruiken als u bijvoorbeeld een jublieum viert.

Ballonpilaren

Mini-Pilaren €24,95 p.s.

Afmetingen +/- 100cm hoog

Ballonpilaar standaard €45,- p.s.

Afmetingen +/- 220cm hoog 

Ballonpilaar met cijfer €45,- p.s.

Afmetingen +/- 220cm hoog 

Ballonpilaar met tekst €50,- p.s.

Afmetingen +/- 220cm hoog 

MR & MRS Trouwpilaren per 2 €90,-

Afmetingen +/- 220cm hoog 

Wist u dat?

Onze pilaren worden geleverd met een zeer stevig metalen frame. Hierdoor blijven de ballonnen gegarandeerd staan en kunt u ze zowel binnen als buiten neerzetten. De metalen frames blijven eigendom van KGYou en moeten na gebruik terug worden ingeleverd. Voor het gebruik van de frames is een borg van toepassing die bij de terug inname van de frames wordt terug gegeven.

Wij berekenen €50,- borg over het gebruik van een frame. De borg krijgt u weer retour bij het terug inleveren van het frame als deze in ongeschonden staat bij ons terug is. U krijgt het frame 3 dagen in bruikleen. Indien het termijn wordt overschreden brengt KGYou €5,00 per dag dat de overschrijding voortduurt in rekening. Indien er iets anders is afgesproken of KGYou de frames (tegen betaling van reiskosten) wederom komt ophalen, vervallen de overschrijdingskosten.

Onze ballondecoraties zijn incl. 21% BTW en Excl. bezorgkosten vanaf ons adres in De Meern.

Bij ons draait het om jou!

Wij vinden het belangrijk dat jij het gevoel krijgt dat het draait om jou. Wij gaan daarom graag in gesprek over uw wensen en mogelijkheden!

0646 633 405

info@kgyou.nl