Helium ballonnen

Met helium ballonnen is het altijd feest! De mogelijkheden zijn eindeloos met taloze kleuren en vormen, van prachtige trossen tot elegante ballonnen hemels. Helium ballonnen zijn echt een aanvulling op uw feest of evenement. Door de toepassing van Hi-Float gel, kunnen we de zweeftijd van ballonen verlengen tot wel 3 dagen. Hierdoor blijven onze decoraties veel langer mooi!

Heliumballon trossen

Met onze helium ballontrossen kleed u uw feest of evenement heel mooi aan. 

Helium boeketten

Verras de jarige met een leuk heliumballon boeket. Deze zijn speciaal voor u samengesteld!

Heliumballon Cijfers!

Wilt u uw feest of evenement aankleden? Kies dan voor onze trossen heliumballonnen!

Grote helium ballonnen!

Grote helium ballonnen vallen op tijdens uw feest of evenement! Ook mogelijk met uw bedrijfslogo!

Voor maatwerk willen wij u vragen om contact met ons op te nemen!

Vraag offerte aan

Wilt u graag een offerte aanvragen? Dat kan! Bij het invullen van het formulier willen wij u vragen om alles zo duidelijk mogelijk in te vullen en ons te voorzien van duidelijke informatie. Alleen dan kunnen wij uw aanvraag in behandeling nemen!

Prijslijst

Voor al onze prijzen kunt u ons PDF bestand downloaden waar al onze prijzen in staan voor onze ballondecoraties. wilt u toch liever contact met ons opnemen? Dan verwijzen wij u graag door naar de onderkant van deze pagina!

Voor meer voorbeelden en ideeen kunt u contact met ons opnemen!

Het is belangrijk om te weten dat heliumballonnen ook enkele veiligheidsrisico’s met zich meebrengen, vooral wanneer ze buiten worden losgelaten. De ballonnen kunnen in contact komen met elektriciteitsleidingen of andere objecten en brand of schade veroorzaken. Bovendien kunnen de ballonnen uiteindelijk op de grond vallen en schade veroorzaken aan het milieu en dieren die de ballonnen kunnen opeten en ziek worden.

Om deze reden wordt het afgeraden om heliumballonnen buiten los te laten. Het is ook belangrijk om de ballonnen op een verantwoorde manier weg te gooien na het gebruik ervan, bijvoorbeeld door ze leeg te laten lopen en in de vuilnisbak te gooien. Zo kunnen we samen zorgen voor een veilige en schone omgeving.

Contact? Bel ons!

+316 46 63 34 05

Locatie

Beefland 5 BOX 14
3454 MX De Meern

Email

info@kgyou.nl

Openingstijden

Ma: 09:00 – 17:00
Di:   09:00 – 17:00
Wo: 09:00 – 17:00
Do:  09:00 – 17:00
Vr:  09:00 – 17:00
Za: 11:00 – 17:00
Zo: 11:00 – 17:00

Copyright © KGYou 2023

Ik heb een vraag