HOE WERKEN WIJ ?

Op deze pagina vindt u alle informatie over hoe wij onze ballonnen leveren, het afhalen, de betalingen en het eventueel annuleren van uw bestelling. Ook vertellen wij u graag waarom wij alleen werken met onze eigen ballonnen en de borg die wij berekenen bij onze ballonpilaren en bogen.

Leveringsinformatie:

De meeste ballondecoraties leveren wij zelf. Alleen de grote ballondecoraties zoals XXL ballon Bouquetten, Pilaren, Bogen en grote bestellingen leveren wij met een transportbedrijf. Wij bezorgen de decoratie kant en klaar bij u thuis en modelleren de ballonnen daar waar nodig. Ook komen wij met veel plezier bij u langs op locatie om de ballonnen te maken zodat u kunt zien hoe onze creaties tot stand komen. Voor het bezorgen van onze ballondecoraties rekenen wij transportkosten en voor het maken op locatie enkel de reiskosten. Wilt u de ballondecoratie liever zelf afhalen? Dat kan natuurlijk ook! Wij zien u graag bij ons afhaaladres.

Betalingen en annuleren:

Onze ballondecoraties dienen voorafgaand betaalt te worden door eventuele inkopen die wij speciaal voor u moeten doen. Wilt u uw bestelling annuleren? Dat vinden wij natuurlijk erg jammer. Wij kunnen u 50% van het totaal bedrag retourneren of u verplaatst de bestelling naar een ander moment.

Kwaliteit ballonnen:

Wij werken uitsluitend alleen met onze eigen ballonnen. Omdat wij werken met hoge kwaliteit ballonnen kunnen wij daarom niet garanderen dat wij kwaliteit leveren met ballonnen die u zelf aanlevert. Wilt u ballonnen laten vullen met helium? U kunt dan het beste contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Borg:

Bij het plaatsen van ballonpilaren en ballonnenbogen maken wij gebruik van een frame. Het frame blijft eigendom van KG You Ballonnen en ontvangt u twee dagen in bruikleen. Wij berekenen €50,- borg over het gebruik van de frames. De borg krijgt u weer retour bij het terug inleveren van de frames. Wilt u de boog of pilaren langer houden dan twee dagen dan vragen wij voor elke extra dag €10,- huur welke wij dan van de borg zullen inhouden.