Kindershow

Bent u op zoek naar een leuke Clownsshow? Kies dan voor de Grote Clown Ed Show! Met zijn rode koffer komt hij op, maar er is gelijk al een probleem! De koffer gaat niet open… Door veel samenwerken met de kinderen en het oplossen van het probleem gaat de koffer open. In de koffer zitten veel verschillende spullen die Clown Ed graag wilt laten zien. Maar gaat dit wel goed? Van goocheltrucs, ballonvouwen, dansen en nog veel meer is dit een leuke show voor jong en oud!

Specificaties

1x show €175,-

Extra Show €100,-

Kwaliteit gegarandeerd

Exclusief 9% BTW en reiskosten

Wist u dat…?

Je bij ons ook een Allround Clown in kan huren voor uw feest of evenement? Onze allroundclown is namelijk een echte alleskunner en loopt vrij rond op het evenement waarbij hij jong en oud kan vermaken met zijn grappen en grollen. Een dansje hier, een goocheltruc daar. Het kan zomaar gebeuren.

Referentie

Wij willen namens Bouwdorp Veenendaal, KG entertainment nogmaals vriendelijk bedanken.
De afspraak voorafgaand aan de sketch was duidelijk hoe laat en hoe lang alles zou zijn. We hebben met veel plezier samengewerkt. Er was een divers en afwisselend aanbod in dans, muziek en show. Ook stonden wij er versteld van dat het de aandacht van de kinderen zo goed en lang aangreep. Iedereen deed mee. De kinderen hebben ervan genoten. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.
https://www.facebook.com/veenendaalbouwdorp/

Bij ons draait het om jou!

Wij vinden het belangrijk dat jij het gevoel krijgt dat het draait om jou. Wij gaan daarom graag in gesprek over uw wensen en mogelijkheden!

0646 633 405

info@kgyou.nl