Organische ballondecoraties

Onze organische ballondecoraties zijn een lust voor het oog. Wij maken onder andere organische bogen en pilaren, organische ballonslingers die meters lang kunnen zijn, of een organische ballonnenmuur die perfect als decoratiescherm of als fotowand gebruikt kan worden.

Organisch wil zeggen dat het lijkt alsof de ballonnen van nature zijn gegroeid. Sommige ballonnen zijn groot, andere weer wat kleiner. Dit wisselt elkaar af zodat er een speels geheel ontstaat dat vanuit iedere hoek weer anders is. Organische ballondecoraties zijn geschikt voor alle gelegenheden, van recepties en bedrijfsevenementen tot verjaardagen en housewarmings.

Wat hebben we allemaal?

Halve organische ballonnenboog €100,-

Organische ballonslinger €37,50 per meter

*Toeslag voor folieballonnen en cijfers

Organische ballonnenmuur €175,- TEST PRIJS!!!

2,5 bij 2,5 meter. *Toeslag voor folieballonnen en cijfers

Maatwerk mogelijk op basis van voorbeelden

Bekijk ook!

Verras de jarige met een tros verjaardag ballonnen! De door ons samengestelde helium ballontrossen hebben een folieballon als topper met vijf latex ballonnen die eronder op kleur zijn samengesteld. Wij binden de ballonnen aan een ballongewichtje zodat ze mooi blijven staan.

Onze ballondecoraties zijn incl. 21% BTW en Excl. bezorgkosten vanaf ons adres in De Meern.

Bij ons draait het om jou!

Wij vinden het belangrijk dat jij het gevoel krijgt dat het draait om jou. Wij gaan daarom graag in gesprek over uw wensen en mogelijkheden!

0646 633 405

info@kgyou.nl