Glitter Tattoos

Glitter Tattoos

Ontdek de betoverende wereld van glitter tattoo’s bij KGYou & feestjecreatief.nl!

Onze glitter tattoo’s zijn meer dan alleen tijdelijke versieringen; ze zijn een sprankelende vorm van zelfexpressie die tot wel 2 tot 5 dagen blijft zitten, zelfs na een verfrissende duik of een ontspannende douche. Bij feestjes en evenementen breng ik een uitgebreide collectie tattoo’s en glitters mee, waardoor jij uit een ruime selectie van meer dan 100 sjablonen kunt kiezen. Voor iedereen is er gegarandeerd een schitterende glittertattoo die perfect past bij de gelegenheid.

Laat je betoveren terwijl ik met behulp van hoogwaardige sjablonen, speciale lijm en een scala aan prachtige glitters unieke en adembenemende tattoo’s tevoorschijn tover. Onze glitter tattoo’s kunnen zelfs worden gepersonaliseerd volgens een speciaal thema, of het nu gaat om liefde, Halloween, Kerst, dieren, auto’s of draken.

Bij ons gaan we verder dan de standaard glitter tattoo’s. Wij kunnen ook glittertattoo’s creëren met jouw eigen afbeelding, perfect voor schitterende reclame met jouw logo of als een uniek cadeau, zoals glittertattoo’s met de initialen van een bruidspaar. Al onze glitter tattoo’s worden met liefde en vakmanschap in eigen huis gemaakt, zijn huidvriendelijk en eenvoudig te verwijderen.

Tip: Om langer van je glitter tattoo te genieten, dep je de tattoo droog met een handdoek na het zwemmen of douchen. Wil je de tattoo eerder verwijderen? Gebruik dan voorzichtig babyolie of lotion voor een vlekkeloze en zachte verwijdering.

Maak van elk moment een glinsterende herinnering met de schitterende glitter tattoo’s van KGYou & feestjecreatief.nl!