Met helium ballonnen is het altijd feest! De mogelijkheden zijn eindeloos met taloze kleuren en vormen, van prachtige trossen tot elegante ballonnen hemels. Helium ballonnen zijn echt een aanvulling op uw feest of evenement. Door de toepassing van Hi-Float gel, kunnen we de zweeftijd van ballonen verlengen tot wel 3 dagen. Hierdoor blijven onze decoraties veel langer mooi!

Helium ballontrossen

Met onze helium ballontrossen kleed u uw feest of evenement heel mooi aan. 

Heliumboeketten

Verras de jarige met een leuk heliumballon boeket. Deze zijn speciaal voor u samengesteld!

Heliumballon cijfers!

Wilt u uw feest of evenement aankleden? Kies dan voor onze trossen heliumballonnen!

Grote heliumballonnen

Grote helium ballonnen vallen op tijdens uw feest of evenement! Ook mogelijk met uw bedrijfslogo!

Het is belangrijk om te weten dat heliumballonnen ook enkele veiligheidsrisico’s met zich meebrengen, vooral wanneer ze buiten worden losgelaten. De ballonnen kunnen in contact komen met elektriciteitsleidingen of andere objecten en brand of schade veroorzaken. Bovendien kunnen de ballonnen uiteindelijk op de grond vallen en schade veroorzaken aan het milieu en dieren die de ballonnen kunnen opeten en ziek worden.

Om deze reden wordt het afgeraden om heliumballonnen buiten los te laten. Het is ook belangrijk om de ballonnen op een verantwoorde manier weg te gooien na het gebruik ervan, bijvoorbeeld door ze leeg te laten lopen en in de vuilnisbak te gooien. Zo kunnen we samen zorgen voor een veilige en schone omgeving.