Over onze Pieten op Stelten

Maak je Sinterklaasfeest dit jaar extra speciaal met onze vrolijke Pieten op stelten! Deze opvallende act is beschikbaar om jouw feest of evenement tijdens de Sinterklaasperiode dat beetje meer te geven. Onze Pieten op stelten zijn de vreugde en het plezier van het Sinterklaasfeest. Met hun kleurrijke kostuums en opvallende stelten trekken ze onmiddellijk de aandacht van jong en oud. Ze brengen de magie van Sinterklaas tot leven met hun aanstekelijke enthousiasme en interactieve optredens. Of het nu gaat om het begroeten van gasten, het uitdelen van pepernoten en cadeautjes, of het vermaken van kinderen met grappen en grollen, onze Pieten op stelten weten hoe ze een glimlach op de gezichten van iedereen kunnen toveren. Of je nu een bedrijfsfeest, een schoolevenement, of een Sinterklaasintocht organiseert, onze Pieten op stelten zijn de perfecte keuze om de feestvreugde te vergroten.

Boek ze nu voor jouw Sinterklaasviering en maak er een onvergetelijk feest van waar iedereen nog lang over zal napraten!

Let op! Onze Pieten op stelten kunnen per evenement een ander kostuum aan hebben en door andere mensen worden gespeeld dan zichtbaar op de foto’s.