KG You Entertainment

Over ons

Wij zijn KG You Entertainment. Een jong en fris entertainment bedrijf wat zich voornamelijk richt op kinder-entertainment en entertainment op maat. Denk hierbij aan kindershows, straattheater en typetjes. Ook maken wij ballondecoraties voor iedere gelegenheid. Bijvoorbeeld voor bruiloften, verjaardagen, beterschap, babyshowers, gender reveals en nog veel meer. Alles is mogelijk met ballonnen. Door onze ruime ervaring in de entertainment- en evenementenbranche weten wij precies wat er moet gebeuren en helpen wij je graag om jouw feest of evenement tot een groot succes te maken.

Hallo, Mijn naam is Kevin Geerders. Met veel plezier heet ik je welkom bij KG You Entertainment. Vanaf jongs af aan zit het enthousiasme van het entertainment in mijn bloed. Ik stond altijd al graag op het podium en in het middelpunt. Op het Creative College in Utrecht heb de kneepjes van het vak geleerd en ben ik uitgegroeid tot de entertainer die ik nu ben. Mijn motto is: jou inspireren met wat ik doe.

Kevin Geerders
Eigenaar KG You Entertainment
Bericht sturen
Hallo,

Heb je een vraag? Laat het weten.