Sinterklaas

Ieder jaar komt Sinterklaas weer aan in Nederland. De stoomboot volgeladen met cadeaus, snoepgoed en heel veel enthousiaste pieten. Wij zijn ontzettend blij dat wij jaarlijks verschillende scholen, bedrijven, winkelcentra en verschillende evenementen kunnen verblijden met ons Sinterklaas entertainment en het bekende karakter Jongleer Piet!

Huisbezoeken

30 minuten bezoek incl. strooigoed

€65,- incl. reiskosten binnen Nieuwegein

*Buiten Nieuwegein berekenen wij reiskosten

Keuze uit verschillende pakketten zoals onderstaand omschreven

Wist u dat…?

Jongleer Piet zijn eigen liedjes heeft? De Sint Hit, Zie Ginds komt de Pieten Mix en nieuw vanaf dit jaar: De Jongleer Piet dans! Door het enthousiasme en de Jongleerkegels die hij altijd mee brengt valt hij gelijk op en trekt Jongleer Piet meteen de aandacht!

Tijdens een huisbezoek komt Jongleer Piet standaard op bezoek met een pieten vriend of vriendin. Ook kunt u kiezen voor Jongleer Piet en Sinterklaas, in dat geval kiest u automatisch voor het pakket: “Wat staat er in het boek van Sinterklaas”.

De Malle Piet UITPAK Party!!!

De pieten komen binnen met een box vol met muziek maar raken al snel in paniek want de cadeaus zijn zoek. De kinderen gaan samen met de pieten op zoek naar de cadeaus. Liggen ze in de auto, boven in de badkamer of misschien wel in de kast? In dit knotsgekke avontuur gaan de kinderen samen met de pieten op zoek naar de cadeaus en worden de cadeaus op een leuke manier uitgepakt.

Pieten PARTY Disco!

In dit dol dwaze huisbezoek komen de pieten binnen met hun speciale muziek box. De spanning wordt flink opgebouwd en het feest kan beginnen. De lichten gaan uit en de muziek gaat aan. Dansen maar! Bij dit pakket wordt het gegarandeerd een feest! 

Wat staat er in het boek van Sinterklaas?

De pieten komen binnen met het wel bekende boek van Sinterklaas. De pieten nemen plaats en gaan iedereen af die tijdens het huisbezoek aanwezig is. Maar gaat dit allemaal wel goed of wordt het een puinhoop? Van Tennissen met pepernoten en van zwemmen op de grond het kan zomaar gebeuren! Kom erachter bij dit huisbezoek.

Straatintochten

20/30/40 minuten bezoek incl. strooigoed

*Afhankelijk van hoeveel huishoudens

Vanaf €100,- voor 5 huishoudens

*Voor elk huis extra €10,- euro inclusief reiskosten

Incl. Sinterklaas en zijn leuke pieten

Professioneel Entertainment

Nieuw bij ons!

Nieuw, sinds vorig jaar bieden wij ook straatintochten aan. Door Corona kwam Sinterklaas op veel plekken in Nederland niet aan wal. Daar hebben wij wat op bedacht namelijk de straatintocht! Het idee is heel simpel, Sinterklaas brengt een bezoekje aan jouw straat en zal samen met zijn pieten door de straat heen lopen. Niet massaal zoals bij een grote intocht maar gewoon intiem. Dat is pas een ervaring!

Bedrijfsbezoek?

Boek Jongleer Piet voor uw Bedrijfsfeest en zelfs intochten

*Mogelijk in combinatie met meerdere pieten en Sinterklaas

Meer dan 10 jaar ervaring

Professioneel Entertainment

Maatwerk voor uw bedrijf!

Bent u opzoek naar een bedrijfsbezoek? Dan bent u aan het juiste adres! KGYou biedt volledig op maat gemaakte bedrijfsbezoeken aan. Incl shows, optredens en aanvullend entertainment zoals ballon- of schminkartiesten. Genoeg om kinderen een geweldige en onvergetelijke dag te bezorgen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bij ons draait het om jou!

Wij vinden het belangrijk dat jij het gevoel krijgt dat het draait om jou. Wij gaan daarom graag in gesprek over uw wensen en mogelijkheden!

0646 633 405

info@kgyou.nl