Sinterklaas

Wij houden ons bezig met het uiterlijk van Piet. Dit jaar zullen onze pieten daarom ook gaan veranderen van uiterlijk en kleur. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich fijn voelt tijdens het Sinterklaasfeest. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen!

Jongleer Piet

Ieder jaar komt Sinterklaas weer aan in Nederland. De stoomboot volgeladen met cadeaus, snoepgoed en heel veel enthousiaste pieten. Wij zijn ontzettend blij dat wij jaarlijks verschillende scholen, bedrijven, winkelcentra en verschillende evenementen kunnen verblijden met ons Sinterklaas entertainment en het bekende karakter Jongleer Piet!

 • Het bekende karakter Jongleer Piet
 • Met zijn eigen éérste single De Sint Hit
 • Geschikt voor scholen, winkelcentra, evenementen en huisbezoeken

Huisbezoeken

Jongleer Piet komt graag bij u op huisbezoek. Dat wordt een heerlijk avondje om nooit meer te vergeten. Met keuze uit onze verschillende pakketten en dé dosis energie die Jongleer Piet mee neemt naar het huisbezoek bent u bij ons aan het juiste adres!

LET OP!

Jongleer Piet komt altijd samen met één van zijn pietenvrienden en kan op aanvraag geboekt worden met Sinterklaas.

 • Proffesionele pieten op huisbezoek
 • Inclusief strooigoed
 • 30 minuten bezoek
 • Geschikt voor alle leeftijden
 • Verschillende pakketten

Huisbezoek pakketten

De Pieten Party Disco!

In dit huisbezoek komen de pieten binnen met hun muziek box. De lichten gaan uit en de muziek gaat aan. Dansen maar!

Wat staat er in het boek van Sinterklaas?

De pieten komen binnen met het wel bekende boek van Sinterklaas. De pieten nemen plaats en gaan iedereen af die tijdens het huisbezoek aanwezig is. Maar gaat dit allemaal wel goed of wordt het een puinhoop? Van Tennissen met pepernoten en van zwemmen op de grond het kan zomaar gebeuren! Kom erachter bij dit huisbezoek.

De Jongleer Piet UITPAK PARTY!!!

De pieten komen binnen met een box vol met muziek maar raken al snel in paniek want de cadeaus zijn zoek. De kinderen gaan samen met de pieten op zoek naar de cadeaus. Liggen ze in de auto, boven in de badkamer of misschien wel in de kast? In dit knotsgekke avontuur gaan de kinderen samen met de pieten op zoek naar de cadeaus en worden de cadeaus op een leuke manier uitgepakt.

Straat intochten

Nieuw, sinds vorig jaar bieden wij ook straatintochten aan. Door Corona kwam Sinterklaas op veel plekken in Nederland niet aan wal. Daar hebben wij wat op bedacht namelijk de straatintocht! Het idee is heel simpel, Sinterklaas brengt een bezoekje aan jouw straat en zal samen met zijn pieten door de straat heen lopen. Niet massaal zoals bij een grote intocht maar gewoon intiem. Dat is pas een ervaring!

 • Met o.a. het bekende karakter Jongleer Piet
 • Intiem Sinterklaas entertainment
 • Geschikt voor alle leeftijden